EXCURSII

Descoperă frumuseţea României! Alege excursiile organizate de Royal Charter cu microbuze sau autocare moderne, şoferi cu experienţă. În plus, ai posibilitatea de a alege traseele dorite!

MAI MULT

INCHIRIERI MICROBUZE

Vizita unei delegații este un prilej foarte bun de a prezenta oaspeților dumneavoastră frumoasa zonă în care este amplasat orașul tău. Oferă-le condiții de călătorie de cea mai înaltă clasă, cu microbuze modernizate la standardele cele mai luxoase.

MAI MULT

INCHIRIERI AUTOCARE

Pentru acele excursii prelungite și pentru grupuri extinse de vizitatori, Royal Charter oferă autocare cu 49 de locuri, prevăzute cu dotări de lux: de la prize și porturi USB la ecrane LCD și Wi-Fi gratuit.

MAI MULT

TRANSFERURI

Pentru acele momente când timpii dintre mijloacele de transport sunt extrem de scurți, iar distanța dintre punctele din care trebuie luate este mare, apelează cu încredere la serviciile Royal Charter și nu vei pierde niciun tren și niciun avion.

MAI MULT

TRANSPORT ANGAJATI

Royal Charter le oferă firmelor posibilitatea de a-și transporta angajații de acasă la sediu și înapoi. Astfel, ei nu vor întârzia și nu vor cheltui banii în mod inutil pe transportul în comun. Veți avea propria rețea de transport Royal Charter, cu programul dictat de nevoile dumneavoastră.

MAI MULT

Ne-am născut în 1994, dintr-o idee simplă, dar grandioasă: ideea de a oferi o alternativă la transportul convențional cu microbuzul, pentru persoanele care chiar își doresc să călătorească în condiții conforme cu rangul lor. Zeci de delegații importante vizitau orașul și plecau cu un gust amar, din cauza condițiilor în car erau nevoiți să-l parcurgă sau să intre în contact cu împrejurimile sale. Am luat, deci, decizia de a oferi gazdelor de asemenea delegații oportunitatea de a fi și mai primitoare, dar și de a impresiona.

Am ales să achiziționăm microbuze pe care să le modernizăm în conformitate cu standardele cele mai înalte în domeniu, pentru a oferi în egală măsură confort și dotări de vârf, de care oaspeții dumneavoastră să se bucure de tot ce poate fi mai bun în materie de transport.

Văzând că afacerea noastră are succes, am considerat că ar fi o idee bună să ne diversificăm. Transportul a devenit o nevoie din ce în ce mai stringentă a oamenilor, astfel că am identificat oportunitatea de a ne lărgi gama de servicii și parcul auto. Următorul pas a fost segmentul rent-a-car, devenit din ce în ce mai popular, pe măsură ce tot mai mulți oameni puteau să-și permită să călătorească, dar și să-și dorească a vizita mai mult decât orașul care-i găzduiește. A fost naturală, deci, nevoia de a putea închiria un autoturism care să fie mereu la dispoziția acestor oaspeți.

În prezent, avem numeroși clienți mulțumiți de serviciile noastre, printre aceștia numărându-se nume răsunătoare precum Tarom, Delphi, Total Gaz, Antibiotice, National Paints sau Poșta Română. Cu toții au fost foarte bucuroși de oportunitatea de a oferi oaspeților de vază confort studiat în cele mai mici detalii, iar noi ne bucurăm că am putut să-i ajutăm să fie gazde cât mai bune. De aici, povestea merge înainte...

CITESTE MAI MULT

Testimoniale

CE SPUN CLIENTII NOSTRI