Călătorește cu Royal Charter spre orice destinație

Royal Charter vine în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai bună calitate și dotări la cele mai înalte standarde din domeniu. Cu un parc auto modern și diversificat, compania noastră pune la dispoziție mașini, microbuze și autocare de închiriat, dar și transferuri de la aeroport spre diferite destinații din regiunea Moldovei.

Știm că așteptările de la o călătorie sunt cât se poate de simple și justificate, iar confortul, relaxarea sau siguranță sunt premisele unei călătorii, indiferent că pornim singuri, cu familia, prietenii sau colegii. De aceea, am căutăt dintotdeauna să oferim clienților noștri cele mai bune condiții de transport și servicii care să le atingă așteptările într-o măsură cât mai mare.

Dacă încă mai ești în dubii, iată care sunt beneficiile închirierii unei mașini sau a unui autocar pentru călătoriile tale:

  1. Autocarul, un mijloc de transport convenabil

Închirierea unui autocar sau a unui microbuz este soluția ideală pentru grupurile de turiști, medii sau mari. Flota noastră de microbuze și autobuze permite călătorii în grupuri de peste 50 de persoane în cele mai avantajoase condiții.

  1. Confortul, avantajul principal al călătoriilor Royal Charter

Orice călătorie devine o experiență de neuitat grație liniei de autocare și microbuze, concepute pentru a atinge un nivel înalt al eficienței, flexibilității și siguranței. Microbuzele și autocarele pe care le avem în dotare se bucură de dotări de lux, de la scaune tapițate cu piele și catifea, la măsuțe individuale de cafea și sistem audio-video cu monitoare.

  1. O linie de transport versatilă

Royal Charter îți oferă o linie de mijloace de transport diversificată indiferent de conjuncturile în care călătorești. Intră aici (link catre rent a car) și descoperă gama variată de autoturisme disponibile pentru închiriere și aici (catre microbuze) pentru microbuzele VIP Class, Economic și Business.

Călătorește alături de noi  și petrece vacanțe așa cum ți le-ai imaginat! Bon voyage!